Protestantse Gemeente te Overschie

Uitdelen zakjes Lesbos

veiligheidsbrillen

In  samenwerking met IJzerhandel Overschie en IJzerhandel Kruis heeft de diaconie kunnen zorgen voor ruim 70 veiligheidsbrillen voor Laurens. Deze brillen worden  verdeeld en door het personeel gebruikt op afdelingen waar patiënten aan het herstellen zijn.

muziek voor ouderen

Afgelopen donderdag speelde Lenneke van Vliet op haar accordeon voor de ouderen van de Bannen. Ze zong chansons en andere liedjes. Gelukkig was het weer goed en konden bewoners buiten en op hun balkon op gepaste afstand luisteren.

Het nieuwste Kerkblad ontvangen?

Meldt u dan nu aan als (digitale) abonnee via kerkblad@grotekerkoverschie.nl!

Kerkbrief

Beleidsplan voor de Protestantse Gemeente te Overschie

In het beleidsplan staat hoe de gemeente vorm wil geven aan de opdracht die ons als gemeente van Christus gegeven is: leven vanuit het evangelie, met de Bijbel als richtsnoer en Jezus Christus als Heer en Verlosser.

Beleidsplan diaconie Protestantse Gemeente te Overschie

In het beleidsplan van de diaconie staat hoe het diaconaal werk in Overschie vormgegeven wordt, zowel binnen de gemeente als daarbuiten.

ANBI-gegevens
De ANBI-gegevens over de gemeente staan hier onder het menu 'Over ons'.

Dienst live volgen
De zondagse erediensten in de Grote Kerk zijn live te volgen op internet. Volg deze link en start de speler.

Kerkdienst gemist?

Klik hier om de diensten van afgelopen zondagen terug te luisteren!

Het nieuwste Kerkblad ontvangen?

Meldt u dan nu aan als (digitale) abonnee via kerkblad@grotekerkoverschie.nl

De agenda voor andere gebeurtenissen in de Grote Kerk is hier te vinden.

Etenstijd in de kerk . Voor meer details en opgeven zie onder Samen eten.